Rektörümüz Kızıltoprak Zafer Haftası Yüzme Yarışları Ödül Törenine Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Zafer Haftası Yüzme Yarışları için düzenlenen ödül törenine katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Zafer Haftası Yüzme Yarışları Ödül Töreninde yer aldı.

Üniversitemiz Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Genel Sekreterimiz Yusuf Çetin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Gürer'in yanı sıra çok sayıda personel ve yarışmacı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak şunları söyledi:

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin bir hedefi var. Tüm öğrencilerimize, personelimize hatta tüm Kütahya’ya yüzmeyi öğretmek istiyoruz. Bunun için yaz eğitim dönemi içinde minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisindeki sporcularımız için Olimpik Yüzme Havuzumuzda yüzme eğitimleri düzenledik. İki aylık temel eğitim sürecinin sonunda hem de ülkemiz, şehrimiz için çok önemli olan Zafer Haftası’nda dört ayrı kategoride düzenlenen yarışlar tamamlandı. Yarışlara katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Başarı elde eden öğrencilerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Tüm öğrencilerimizden başta yüzme olmak üzere sporu, hayatlarının bir parçası yapmalarını tavsiye ediyorum.

Yaz eğitim dönemi içerisinde çeşitli yaş gruplarında yüzme eğitimlerine katılan genç ve çocuk kategorilerinde sporcuların, ülkemiz ve şehrimiz için önem arz eden Zafer Haftası kapsamında Büyük Taarruz ve Dumlupınar  Zaferinin coşku ve bilincini aşılayabilmek ve yüzme sporunda devamlılığı sağlayabilmek amacıyla düzenlenen etkinlikte dereceye giren sporculara Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak tarafından madalyaları verildi.

Tören, başarılı öğrencilere ödül ve belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Ağustos 2023, Salı / 751 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler