Hisarcık Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çümen’i makamında ağırladı.

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çümen, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Hisarcık Belediyesi ve üniversitemiz arasındaki iş birliği ve ortak çalışmalar ile yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Çalışkan ve İlçe Başkanı Çümen Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Kızıltoprak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çalışkan ve Çümen'e teşekkür etti.

Ziyaret Başkan Çalışkan'ın Rektör Kızıltoprak'a, Hisarcık'a özgü ekşi mayalı yöresel ekmek ve doğal köy peynir çeşitleri ile ilçenin diğer özelliklerinin tanıtılmasıyla sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Ağustos 2023, Perşembe / 383 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,