Dr. Öğr. Üyesi Güneş’ten Festival Birinciliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik bölümünde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Canan Güneş İspanya’da düzenlenen Manises Seramik Festivali’nde birinciliğe layık görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi Canan Güneş, Manises Seramik Festivali'nde birinci oldu.

İspanya'nın Manises şehrinde geleneksel olarak düzenlenen Manises Seramik Festivali kapsamında seramikleri ile ünlü olan şehirler her yıl temmuz ayında olduğu gibi bu yıl da dünya çapında sanatçılar, zanaatkârlar ve kurum temsilcilerini bir araya getirdi.

2021 yılında küresel salgın sebebiyle çevrim içi olarak katılım gösterilen Festa de la Ceramica'da bu yıl bizzat yer alan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik bölümü akademisyeni Dr. Öğr. Üyesi Canan Güneş, çömlekçi tornası yarışmasında birinciliğe layık görüldü. 

Öte yandan etkinliğe, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık ve Eşi Fatma Işık, Etüd Proje Müdürü Mehmet Zenci, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın temsilen Fatih Aydın, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı Rıdvan Aşar da öğretim üyemizle birlikte katılım sağladı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Temmuz 2023, Perşembe / 442 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler