DPÜ Hentbol Takımlarından Büyük Başarı

Üniversitenizin plaj hentbolu takımları Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonası’nda bir ikincilik ve bir üçüncülük kazandı.

DPÜ Plaj Hentbolu takımları Türkiye Şampiyonası'nda dereceler elde etti.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bu yıl 24.’sü düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Prof. Dr. Yaşar Sevim Plaj Hentbolu Türkiye Şampiyonası'na katılan üniversitemizin Erkek Plaj Hentbolu takımı Türkiye 2.’si Kadın Plaj Hentbolu takımı Türkiye 3.’sü oldu.

Spor Bilimleri Fakültemizden elde edilen başarı hakkında yapılan açıklamada "Antrenörlüğünü Dr. Aydın Şentürk'ün yaptığı takımımızı tebrik ederiz. Desteklerinden dolayı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahmurat Arık’a, Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek’e ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanımız İbrahim Gürer’e teşekkür eder, üniversite hentbol takımımıza sonraki yıllarda da başarılar dileriz" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Temmuz 2023, Cuma / 750 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,