DPÜ SBF Öğrencimiz İsmet Durmuş Avrupa Şampiyonu

Öğrencimiz İsmet Durmuş, Polonya’nın Wroclaw kentinde düzenlenen 36. Avrupa Kyokushin Karate Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu unvanı kazandı.

Öğrencimiz İsmet Durmuş 36. Avrupa Kyokushin Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazandı

Polonya'nın Wroclaw kentinde Uluslararası Karate Organizasyonu - Kyokushinkaikan tarafından düzenlenen turnuvaya Büyükler -70 kg kategorisinden katılan DPÜ Spor Bilimler Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz İsmet Durmuş, iki Türk sporcunun karşılaştığı finalde Türk sporcu Çetin Aksan'ı yenerek Avrupa Şampiyonluğu'na uzandı.

Spor Bilimleri Fakültemizden yapılan açıklamda "Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerinden İsmet Durmuş, 20-21 Mayıs tarihlerinde Polonya’nın Wroclaw kentinde düzenlenen 36. Avrupa Kyokushin Karate Şampiyonası’nda büyükler -70 kilogram sıkletinde Avrupa Şampiyonu olmuştur. Ülkemizi ve Fakültemizi en iyi şekilde temsil eden öğrencimiz İsmet’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mayıs 2023, Salı / 1087 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü spor bilimleri fakültesi,