Öğrencimiz Batuhan Şengül ÜniLig Wushu’da Türkiye İkincisi

DPÜ Spor Bilimler Fakültesi öğrencisi Batuhan Şengül, Sakarya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Wushu Şampiyonası’nı Büyükler 90 kg kategorisinde Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

DPÜ SBF öğrencimiz, Batuhan Şengül Türkiye Üniversiteler Arası Wushu Şampiyonası'nda ikinci oldu.

Sakarya'da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası (ÜniLig) Wushu Şampiyonası'na Büyükler 90 kg kategorisinden katılan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü 4. sınıf öğrencimiz Batuhan Şengül, finale kadar yükseldiği turnuvada Türkiye ikinciliği elde etti.

Kazandığı başarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahmurat Arık'ın konuğu olan öğrencimiz Şengül'e, DPÜ SBF Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Osman Tolga Şinoforoğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Gürer de eşlik etti. Rektörlük makamında düzenlenen görüşmede Rektörümüz ve yöneticilerimiz, öğrencimizi elde ettiği dereceden dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Spor Bilimleri Fakültemizden yapılan yazılı açıklamada ise "Öğrencimiz Batuhan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Mayıs 2023, Çarşamba / 1136 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü spor bilimleri fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler