DPÜ Serbest Stil Güreş Takımı’ndan Türkiye Birinciliği

Spor Bilimleri Fakültemizin öğrencilerinden oluşan DPÜ Serbest Stil Güreş Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG Güreş Türkiye Şampiyonası Serbest Stil B Klasmanı’nda kazandığı 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayla birinci oldu.

DPÜ Serbest Stil Güreş Takımı, ÜNİLİG Güreş Türkiye Şampiyonası'nda kendi klasmanında birinci oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Ankara'daki Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya Serbest Stil B Klasmanı'ndan katılan DPÜ Serbest Stil Güreş Takımı, Doç. Dr. Halit Harmancı'nın çalıştırıcılığında çıktığı karşılaşmalarda 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak takım olarak birinciliğe uzandı.

Spor Bilimleri Fakültemizden elde edilen başarıya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada "Elde ettiğimiz başarılarda katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek’e ve değerli öğretim üyelerimize, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer’e ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Nisan 2023, Perşembe / 1102 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü spor bilimleri fakültesi,