DPÜ ile Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğü Arasında İş Birliği Sürüyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü arasında Kütahya’daki endemik bitkiler hakkında ortak çalışmayı öngören iş birliği protokolü yenilendi.

DPÜ ile Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında düzenlenen törende iş birliği protokolüne Kütahya Dumlupınar Üniversitesi adına Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü adına Bölge Müdürü Şahin Çılgın imza attı.

Bu kapsamda lokal endemik bitkiler açısından oldukça zengin bir il olan Kütahya'da bu bitkilerin izlenmesi ve gerekli durumlarda korumaya yönelik çalışmalar yapılması amacıyla 2020 yılında imzalanan protokol yenilenerek kurumlar arası iş birliğinin sürdürülmesi kararlaştırıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mart 2023, Çarşamba / 737 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,