Hisarcık MYO ile 15 Temmuz Şehitleri Lisesi’nden İş Birliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu ile Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi arasında lise öğrencilerinin üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanabilmeleri için TYT ve AYT simülasyonları yapılması amacıyla protokol imzalandı.

DPÜ Hisarcık MYOile Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi arasında protokol imzalandı.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Burak Kavaslar ve Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Aydın tarafından imzalanan protokol gereği Mart ve Nisan aylarında Hisarcık Meslek Yüksekokulunda TYT ve AYT olmak üzere iki kez üniversite sınavına hazırlık simülasyonu yapılması planlandı.

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Aydın, öğrencilerin üniversite sınavlarında daha başarılı olmaları için Hisarcık Meslek Yüksekokulunda yapılacak TYT ve AYT üniversite sınavına hazırlık simülasyonlarından dolayı Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Burak Kavaslar olmak üzere tüm personele teşekkür etti.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Burak Kavaslar da yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz senelerde de anadolu lisesi öğrencilerine yönelik meslek yüksekokulumuzda “Üniversitede Bir Ders” ve “Sınav Simülasyonu” projelerini gerçekleştirmiştik. Şimdi de bu projenin devamı olarak 2023 yılında Lise öğrencileriyle TYT ve AYT Sınav Simülasyonunu Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Projenin öğrencilerimize katkı sunması temennileriyle, protokolün her iki kurumumuza da hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Ocak 2023, Cuma / 1615 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler