DPÜ 1 Milyon İstihdam Projesi Lansman Toplantısı’nda

DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahmurat Arık ve Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 1 Milyon İstihdam Projesi Lansman Toplantısı’nda üniversitemizi temsil etti.

DPÜ yönetimi, 1 Milyon İstihdam Projesi Lansman Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesin'de gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı toplantıya üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahmurat Arık ve Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil katıldı.

Etkinliğin ardından projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında, Türkiye'de bir ilk olarak hazırlanan kariyer rehberinde emeği olan sektör uzmanları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcisi şirketlerle iş birliğine gidildi. Cumhurbaşkanımız, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin de aralarında olduğu 237 şirket tarafından açılan 500'den fazla iş ilanına 10 binden fazla gencin başvuru yaptığını bildirdi. Bu ciddi bir rakam. Başta DPÜ'deki öğrencilerimiz olmak üzere tüm gençlerimizi bu projeye katılmaya davet ediyorum" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Ocak 2023, Salı / 1212 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler