DPÜ Mühendislik Fakültesi ve Omron Electronics Arasında Eğitim İş Birliği

Mühendislik Fakültemiz ve OMRON Elektronik arasında eğitim iş birliği çalışmaları kapsamında, Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Karagüzel başkanlığındaki temsil heyeti OMRON Elektronik ve Yıldız Teknik Üniversitesinde inceleme ve ön araştırma gerçekleştirdi.

DPÜ Mühendislik Fakültesi ve OMRON Elektronik arasında eğitim iş birliği çalışması gerçekleştirildi.

OMRON Elektronik tarafından DPÜ Mühendislik Fakültesinde kurulması planlanan Robotik ve PLC Laboratuvarı için inceleme ve iş birliği kapsamında, OMRON Elektronik tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Yerleşkesi'nde kurulumu önceki yıllarda gerçekleşen Endüstriyel Otomasyon Laboratuvarları ve Omron firmasına ait tesisler ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında fakültemizi temsilen, Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Aslan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Durmuş Özdemir ve Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Kemal Cem Köse katıldı.

OMRON Elektronik Türkiye'yi temsilen Pazarlama Müdürü Nurcan Konak, Ürün Satış Yöneticisi Cengiz Tanrıverdi, Teknik Eğitim Sorumlusu Halil İbrahim Peksert, Bölge Satış Müdürü Tufan Türker, Bölge Satış Mühendisi Cem Yurdakul ve KODESIS firmasından Pazarlama ve Satış Yöneticisi Hasan Yalçın ve İş Geliştirme Direktörü Anıl Efe katıldı.

Ziyarette YTÜ Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Şeref Naci Engin ve Dr. Öğr. Üyesi Onur Akbatı ise OMRON firması tarafından bölümlerine kurulan laboratuvarlar hakkında bilgi vererek ders içerikleri hakkında bilgiler sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Aralık 2022, Pazartesi / 1018 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü mühendislik fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler