Altıntaş MYO’da Kütahya Tasarım Teknokent Toplantısı

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Aralık ayı toplantısı Altıntaş Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Altıntaş Meslek Yüksekokulu'nda Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Aralık ayı toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Selman Hatipoğlu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Özyaşar, Kütahya Belediyesi Proje Müdürü Mehmet Zenci, Kütahya OSB Müdürü Veli Yılmaz, Kütahya 30 Ağustos OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yenipazar katıldı.

Prof. Dr. Ersan Öz, yönetim kurulu toplantısının ardından Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle bir araya gelerek Kütahya Tasarım Teknokent hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Teknokent faaliyetleri ile Kuluçka Merkezi hakkında bilgi veren Prof. Dr. Öz, öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı. Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal Altıntaş Meslek Yüksekokulunda ağırlanmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları ise toplantıya ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duıyduklarını dile getirdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2022, Perşembe / 704 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,