DPÜ’nün 2023 Bütçesi Belirlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin 2023 yılı bütçesi TBMM’de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında kabul edildi.

DPÜ'nün 2023 yılı bütçesi açıklandı.

TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2023 yılı bütçesi belirlendi. Buna göre Üniversitemizin bütçesi 874 Milyon 260 Bin TL oldu.  

TBMM'de görüşülen 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında belirlenen bütçe ile ilgili düşüncelerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal şu ifadelere yer verdi:

"BÜTÇEYİ EN YARARLI ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Açıklanan bütçe rakamlarının şehrimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. 2 binin üzerinde personeli, 48 bine yakın öğrencisi olan, araştırmacı, üretken kişisel ve mesleki alanlarda kendisini sürekli geliştiren çevreye ve topluma duyarlı, yenilikçi, etik değerlere bağlı bireyler yetiştirmeyi amaç edinen, fiziki ve öğrenci sayısı bakımından Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, 85 milyon vatandaşımızın vergileriyle oluşturulan bu bütçeyi en yararlı şekilde değerlendirerek geleceğe güvenle bakacaktır.

DPÜ bütçesinin oluşmasını ve kanunlaşması sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati'ye, Meclis Plan Bütçe Komisyon Üyelerine, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Bürokratları ve Uzmanlarına,  TBMM kurul üyesi milletvekillerimize, Kütahya Milletvekillerimiz Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Ali Fazıl Kasap, Ahmet Erbaş ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2022, Perşembe / 1274 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler