DPÜ İstanbul HR Forumu’nda

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı (CBİKO) tarafından düzenlenen İstanbul HR Forumu’nda Prof. Dr. Şahmurat Arık başkanlığındaki heyetle temsil edildi.

DPÜ, CBİKO İstanbul HR Forumu'ndaTemsil Edildi

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen forumda üniversitemizi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahmurat Arık, Personel Daire Başkanımız Mustafa Doğan ve Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil temsil ettiler.

20’den fazla ülkeden 3 bin profesyonelin #TalentHuboftheNewCentury teması ile buluştuğu etkinlikte kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, yerel yönetimlerin ve akademi dünyasının insan kaynakları profesyonelleri ile uluslararası çatı kuruluşların temsilcileri bir araya gelerek insanın refahın odağında olduğu vurgusu ile bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Forumda katılımcılar farklı insan kaynakları uygulamalarına ilişkin alanında yetkin profesyonellerin sunumlarına, eş zamanlı panellere ve başarısı kanıtlanmış iyi uygulamaların paylaşılacağı oturumlara ve alan-spesifik çalıştaylara katıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Aralık 2022, Perşembe / 993 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kariyer ve mezun merkezi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler