DPÜ Tavşanlı MYO’da Engelliler Günü Etkinliği

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Birlikte Aşamayacağımız Engel Yok başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Birlikte Aşamayacağımız Engel Yok etkinliği düzenlendi.

Tavşanlı Yerleşkemizdeki voleybol sahasında düzenlenen etkinliğin ilk bölümünde Tavşanlı MYO öğrencileri, Tavşanlı Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinden (TRSM) psikiyatri uzmanı Fazilet Bardakçı, psikologlar Anıl Bayram, Aylin Özdemir ve Akif Çeçen, Sosyal Çalışmacı Kübra Cesur ile hemşireler Fatma Yıldız Benli ve Veysel Bayram'ın yer aldığı takımla karşılaştı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği maç sonunda okul personelimiz tarafından engelli temsilcilerine hediyeler verildi.

Etkinliğin Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu'nda söyleşi biçinde gerçekleşen ikinci kısmında MYO Müdür Yardımıcımız Öğr. Gör. Nur Hoşgör'ün yönetiminde TRSM psikologları öğrencilerimize TRSM ve damgalama hakkında bilgi verdiler. Engelli bireylerin sosyal ve kültürel hayatta görünürlüğünü arttırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerin konusunda toplum olarak yapılabilecekler üzerinde bilgilendirmelerin yapıldığı etkinlik, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Etkinliğin ardından Meslek Yüksekokulumuzdan yapılan yazılı açıklamada "3 Aralık Dünya Engelliler Gününde “Birlikte Aşamayacağımız Engel Yok” Farkındalık etkinliğini birlikte icra ettiğimiz Tavşanlı Ruh Sağlığı Merkezi görevlilerine teşekkür ederiz" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Aralık 2022, Pazartesi / 724 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler