Tavşanlı MYO’dan Erasmus+ Değişim Programına Katkı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, DPÜ ve Azerbaycan Teknik Üniversitesi (AzTU) arasındaki Erasmus+ Değişim Programına Eğitim Verme Hareketliliği ile katkı sağladı.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, DPÜ ve AzTU arasındaki Erasmus+ Değişim Programına katkıda bulundu.

İki üniversite arasındaki iş birliği çerçevesinde üniversitemiz Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımıcısı ve Elektronik-Otomasyon Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Deniz Kaptan, AzTU’da elektrik ve elektroniğin temelleri, elektrik makineleri, elektrikli araçların modellenmesi ve kontrol yöntemleriyle ilgi olarak Azeri öğrencilere ders verdi.

Hareketlilik kapsamında Öğr. Gör. Kaptan, Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurali Adil Yusifbayli’yi ve Enerji ve Otomasyon Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Huseyngulu Guliyev ile çalışma yaptığı alanlarla alakalı görüş alışverişinde bulundu.

Prof. Dr. Nurali Adil Yusifbayli, iki üniversite arasındaki iş birliği kapsamında, üniversitelerinde ders verme hareketliliğini gerçekleştiren Öğr. Gör. Deniz Kaptan'a ve DPÜ'ye teşekkür ederek AzTU'da ders vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dekan Doç. Dr. Guliyev ise, Enerji ve Otomasyon Fakültesi bünyesinde yer alan bölümleri ve eğitim öğretim faaliyetlerini tanıtarak ilerleyen süreçlerde ortak iş birlikleri için önerilerde bulundu.

Öğr. Gör. Kaptan ise hareketliliğin icrası sırasındaki iş birlikleri ve destekleri için AzTU ile DPÜ'ye teşekkür ederek Tavşanlı MYO olarak iki üniversite arasındaki iş birlikleri konusunda tüm gayretlerini göstereceklerini ifade etti.

İLGİLİ BAĞLANTI 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Kasım 2022, Perşembe / 485 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler