Altıntaş MYO’da Ağaçlandırma Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu, 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü kapsamında ağaçlandırma etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzda ağaçlandırma yapıldı.

11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü'dne yurt çapında gerçekleştirilen etkinliklerin Kütahya Altıntaş ayağı, Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzun bahçesinde belirlenen ağaçlandırma alanında Altıntaş Kaymakamlığı ve Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğü eş güdümünde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Altıntaş Orman İşletme Müdürü Mevlüt Polat, kurum amirleri ve Altıntaş İstiklal İlkokulu öğrencileri katıldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, “Millî ağaçlandırma gününde öğrencilerimiz ve öğretim elemanı arkadaşlarımızla birlikte ev sahipliği yapmaktan ve ülkemizi yeşillendirme çalışmalarına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Başta orman işletme personeli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Kasım 2022, Salı / 729 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü altıntaş meslek yüksekokulu,