Radyo Dumlupınar’dan İstanbul’a Teknik Gezi

DPÜ Radyo Topluluğu öğrencileri İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Acunmedya Akademi’yi kapsayan teknik bir gezi gerçekleştirdi.

DPÜ Radyo Topluluğu öğrencileri İstanbul'a teknik gezi düzenledi.

Üniversitemiz ve Radyo Dumlupınar iş birliğiyle gerçekleşen geziye Radyo Topluluğu danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Soyer Zeyrek başkanlık etti. Gezi kapsamında ilk olarak İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ziyaret edildi. Burada Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Berceste Gülçin Özdemir ve Radyo İletişim Sorumlusu Doç. Dr. Fırat Tufan tarafından karşılanan topluluğumuzla, üniversite radyolarının işleyişleriyle ilgili tecrübeler ve öneriler paylaşıldı. Daha sonra ise Doç. Dr. Fırat Tufan eşliğinde fakülte bünyesindeki İletim Gazetesi, Ajans İstanbul İletişim, İÜWEBTV ve Radyo İletişim stüdyoları gezildi.

Gezinin ikinci bölümünde Radyo Topluluğu Nişantaşı Üniversitesi bünyesindeki Acunmedya Akademi'yi ziyaret etti. Akademide görev yapan Gizem Güler eşliğinde Acunmedya Akademi'yi tanıyan öğrencilerimiz daha sonra medya dünyasının tanınmış isimlerinden Mustafa Çelik, Ulaş Gökhan Gümüş ve Doğa Sülen ile dijital ortamda radyoculuk ve içerik üreticiliği hakkında söyleşi gerçekleştirdiler. Medya sektörünü işin uzmanlarından dinleyen Radyo Dumlupınar ekibi söyleşinin ufuk açıcı bir eğitim havasında geçmiş olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdirler.

İstanbul turu ile sona eren ziyaretin ardından Radyo Dumlupınar'dan yapılan açıklamada ziyaret edilen İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Acunmedya Akademi ile gezinin düzenlenmesine katkı sunan DPÜ Rektörlüğü ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'na teşekkür edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Kasım 2022, Pazartesi / 846 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, radyo dumlupınar,

Bu Kategorideki Diğer Haberler