Tavşanlı Kaymakamı Baskın’dan Tavşanlı MYO’ya Ziyaret

Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İsmail Bayar ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Koçak ile beraber DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın başkanlığındaki heyet, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu.

Kaymakam Baskın'a İlçe Jandarma Komutanı J. Üstğmn İsmail Bayar ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Koçak'ın eşlik ettiği ziyarette ilçe heyeti, MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, idarecilerimiz ve akademisyenlerimiz tarafından karşılandı. Ziyaret kapsamında ilçe heyetine meslek yüksekokulumuzun fiziki olanakları, bölümleri, öğrenci sayısı, okulda gerçekleştirilen etkinlikler, okulda oluşturulan Biyoyakıt Makineleri Ünitesi, lavanta bahçesi ile Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu, Şehitler Yolu ve Şehitler Fidanlığı hakkında bilgi verdi.

Akademik eğitimin yanı sıra kültürel, sosyal, sportif etkinliklerde nitelikli, özgüvenli, millî menfaat ve değerlerimize sahip çıkan öğrenciler yetiştirme amacında olduklarını ifade eden Prof. Dr. Çelik, ziyaretleri dolayısıyla Hayrettin Baskın'a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Kaymakam Baskın ve beraberindeki heyet, okulda yapılan faaliyetler ve bilgilendirme için Müdür Çelik başta olmak üzere tüm personelimize teşekkür etti ve eğitim öğretimin önemini vurgulayarak yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Ziyaret okul binası ve Tavşanlı Yerleşkemizdeki alanlarının gezilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Ekim 2022, Perşembe / 769 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu, tavşanlı kaymakamlığı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler