DPÜ’de Zaferin 100. Yılına Özel Muaythai Turnuvası

DPÜ, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100. Yılı Minik Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

Türkiye Muaythai Federasyonunun Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100. Yılı Minik Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası, Üniversitemizde yapıldı.

DPÜ Kapalı Spor Salonu'nun ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte 10-11 Yaş Çocuklar ve 12-13 Yaş Yıldızlar kategorilerinde 860 sporcu 26-31 Ağustos tarihlerinde düzenlenen turnuvada dereceye girmek için yarıştı. Türkiye Muaythai Federasyonu yönetim kurulu üyelerinin de takip ettiği turnuvanın kapanış törenine Kütahya Valisi Ali Çelik ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da katıldı. Vali Çelik ve Rektör Uysal farklı kategorilerde dereceye giren sporculara madalyalarını sundu.

Burada katılımcılara hitap eden Rektörümüz, Üniversitemizin Dumlupınar Zaferi'nin 100. yılında bu turnuvaya ev sahipliği yapmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek dereceye giren sporcuları ve katılımcıları kutladığını ifade etti. Konuşmasının ardından Rektörümüze Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız tarafından plaket hediye edildi.

Öte yandan ödül töreni öncesinde Federasyon Başkanı Hasan Yıldız ve aralarında Spor Bilimler Fakültemizin Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Şentürk'ün de yer aldığı yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüzü makamında ziyaret ederek, kendilerine turnuva boyunca gösterilen konukseverlikten dolayı teşekkürlerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ağustos 2022, Çarşamba / 918 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler