Türkiye Gazeteciler Konfederasyonundan Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı ve konfederasyon üyesi yerel ve ulusal basın temsilcilerini makamında ağırladı.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyeleriyle buluştu.

25. Toplantısı sebebiyle Kütahya'da bulunan medya temsilcileri ile Rektörlük makamında bir araya gelen Prof. Dr. Uysal,  burada yaptığı konuşmada, “DPÜ açısından bakıldığında üniversitemizde yapılan faaliyetlerin kamuoyuna aktarılması noktasında basın, önemli bir görevi ifa ediyor. Bu nedenle her geçen gün büyüyen üniversitemizi, hak ettiği şekilde gündeme getirmek istiyoruz. Ülkemizde bu tür mesleki örgütlenmelerin olduğunu görmek bizleri sevindiriyor. Mesleklerin saygınlığını yitirmemesi ve birbirinden bağımsız hareket etmesi, bunu yaparken de aralarındaki bağı koparmaması adına bu tür mesleki örgütlenmelerin olması gerekiyor” dedi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Bedesten'de Kütahya Valisi Ali Çelik'in de katıldığı öğle yemeği etkinliğinde, kendisine plaket sunulan Rektörümüz, yaptığı konuşmada Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi gazetecilere, üniversitemize ve Kütahya'ya yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan Vali Çelik ve konuklarımız yemek öncesinde Güzel Sanatlar Fakültemiz ve Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuz tarafından açılan sergilerde yer alan eserleri incelediler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ağustos 2022, Çarşamba / 587 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler