Gediz MYO’da TEKNOKENT Yönetim Kurulu Toplantısı

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Ağustos ayı toplantısını Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın katılımıyla Gediz Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

DPÜ Gediz MYO, Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Ağustos ayı toplantısına ev sahipliği yaptı.

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Gediz’de ağırlanmaktan memnuniyetini ifade ederek verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ise Teknokent faaliyetlerinin ilçelerin de katılımı ve desteğiyle ivme kazanarak arttığını belirterek toplantıya katılanlara teşekkürlerini sundu. Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gediz’in potansiyeline meslek yüksekokulu olarak katkıda bulunmak için benzer çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini belirtti.

Toplantı sonrasında Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve İl Özel İdaresi Sekreteri Murat Koyak'ın da aralarında olduğu Kütahya protokol üyeleri, Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü tesislerini ziyaret etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Ağustos 2022, Cuma / 1177 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler