DPÜ Öğrencileri Kalkınma Ajansları Siber Vatan Bootcamp’ta

Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı’na katılan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri, Antalya’da düzenlenen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da konuşmacı olarak yer aldığı Kalkınma Ajansları Siber Vatan Bootcamp’a katıldı.

DPÜ öğrencileri, Kalkınma Ajansları Siber Vatan Bootcamp'a katıldı.

Antalya'da düzenlenen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ve Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi Genel Koordinatörü Alpaslan Kesici’nin katıldığı Kalkınma Ajansları Siber Vatan Bootcamp’a, 2022 yılı başında başlayan Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı ve DPÜ ortaklığıyla düzenlenen 1. ve 2. Siber Güvenlik Eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz de yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Savunma Sanayi Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Zafer Kalkınma Ajansı ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı iş birliğinde 10 gün boyunca toplam 80 saat gerçekleştirilen etkinliğin sertifika töreninde öğrencilerimiz sertifikalarını protokol üyelerinin elinden aldılar.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Temmuz 2022, Cuma / 949 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler