DPÜ ile OGM Arasında İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile yerleşke alanı içinde kalan boş alanların uygun türlerle ağaçlandırılması esaslarının belirlenmesi ve yerleşke alanı içindeki sıkışık karaçam bireylerinin bakım kesimi ve budamalarının yapılarak sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için iş birliği protokolü imzalandı.

DPÜ ile Orman Genel Müdürlüğü (OGM) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza töreninde Üniversitemizi Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Topal ve Öğr. Gör. Sema Çetinkaya, OGM'yi ise Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar temsil etti.

İş birliği protokolü ile yerleşke alanı içinde kalan boş alanların uygun türlerle ağaçlandırılması esaslarının belirlenmesi ve yerleşke alanı içindeki sıkışık karaçam bireylerinin bakım kesimi ve budamalarının yapılarak sağlıklı bir yapıya kavuşturulması amaçlandı.

Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın ve OGM adına Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar'ın imzaladığı protokolün ardından taraflar karşılıklı teşekkürlerini ve hayırlı olsun dileklerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Temmuz 2022, Salı / 1011 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler