DPÜ Plaj Hentbolu Şampiyonası’nda Türkiye İkincisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Erkek Plaj Hentbol Takımı, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen 23. Türkiye Üniversitelerarası Yaşar Sevim Plaj Hentbolu Şampiyonası’nı Türkiye 2.’si olarak tamamladı.

DPÜ Plaj Hentbol Takımı, Plaj Hentbolu Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi oldu.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 23. Üniversiteler Yaşar Sevim Plaj Hentbolu Türkiye Şampiyonası'nda 7 takımın mücadele erkekler kategorisinde yarışan DPÜ Erkek Hentbol Takımı, Türkiye ikinciliği elde etti.

Trakya, Hatay Mustafa Kemal, Özyeğin, Marmara, Atılım, Kütahya Dumlupınar, Gazi, Muğla Sıtkı Koçman üniversitelerinden erkek ve kadın kategorilerinden 15 takım mücadele ettiği turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Şampiyonada emeği geçenler de plaketle ödüllendirildi.

DPÜ SBF'DEN TEBRİK MESAJI

Elde edilen başarıyla ilgili Spor Bilimleri Fakültesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Başta takımımızın antrenörü Prof. Dr. Aydın Şentürk olmak üzere tüm takımımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Takımımızın şampiyonaya katılımında desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek'e, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Gürer'e teşekkür ederiz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Temmuz 2022, Pazartesi / 1138 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü spor bilimleri fakültesi,