DPÜ ile GLİ Arasında İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumuna bağlı (TKİ) Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) arasında Ulusal Ajans tarafından desteklenen DigiRescueMe Projesi çerçevesinde akademik iş birligi protokolü imzalandı.

DPÜ ile TKİ Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza töreninde Üniversitemizi Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Mühendislik Fakültemizin (MF) Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, proje koordinatörü Prof. Dr. Oktay Şahbaz ve MF öğretim üyemiz Prof. Dr. Hakan Aykul, GLİ'yi ise Müdür Ercan İpek ve Müdür Yardımcısı Fatih Mehmet Bilge temsil etti.

Ulusal Ajans tarafından desteklenen DigiRescueMe Projesi çerçevesinde karşılıklı iş birliğini, ortak anlayışı teşvik etmek ve proje çıktılarının etkisini artırmak için imzalanan iş birliği sözleşmesiyle kurumlar arasında akademik çalışmalar, bilgi paylaşımı, bilimsel etkinlikler düzenleme ve ortak projeler yürütülmesi kararı alındı.

Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın ve GLİ adına Müdür Ercan İpek'in imzaladığı protokolün ardından taraflar karşılıklı teşekkürlerini ve hayırlı olsun dileklerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Haziran 2022, Pazartesi / 957 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler