DPÜ Kütahya’daki Rehber Öğretmenleri Ağırladı

Üniversitemiz, Kariyer ve Mezun Merkezimizin (DPÜ KAMER) eş güdümünde Kütahya merkez ilçede görev yapan rehber öğretmenleri tanışma toplantısında ağırladı.

DPÜ Kütahya'daki rehber öğretmenleri konuk etti.

Rektörlük Toplantı Salonu'nda Kariyer ve Mezun Merkezimizin eşgüdümünde gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahmurat Arık, DPÜ KAMER Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ve Kütahya merkez ilçedeki liselerde görev yapan rehber öğretmenler katıldı.

Rektörümüzün katılımcıları selamlamasıyla başlayan toplantıya katılan öğretmenler de kendilerini ve kurumlarını tanıttılar. Daha sonra Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, akademik birimlerimizi ve üniversitelerimizin sosyal olanaklarını öğretmenlere aktardı.

Toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Haziran 2022, Cuma / 796 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,