Arş. Gör. Resul Ay’dan Uluslararası Başarı

DPÜ GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Tasarımı Ana Sanat Dalında görev yapan Arş. Gör. Dr. Resul Ay’ın eseri, POSTERİST tarafından ‘NONDISCRIMINATE’ temasıyla düzenlediği afiş yarışmasında en iyi eserler arasında gösterildi.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Resul Ay'ın eseri en iyiler arasında yer aldı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin uluslararası düzeyde ve 'NONDISCRIMINATE' temasıyla gerçekleştirdiği ve dünyanın 32 ülkesinden 736 afişin katıldığı I. Posterist Poster Yarışması'na eser gönderen DPÜ GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Tasarımı Ana Sanat Dalı'nda görevli Arş. Gör. Dr. Resul Ay'ın çalışması, farklı ülkelerden uzmanların yer aldığı değerlendirme kurulu tarafından seçilen en iyi 99 eser arasında yer aldı.

Yarışmaya ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Haziran 2022, Salı / 900 defa okundu.