DPÜ Tavşanlı MYO 2. Aizanoi Kısa Film Festivali’nde

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, 2. Aizanoi Kısa Film Festivali’nin final gecesine 91 öğrencisiyle katılım sağladı.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 2. Aizanoi Kısa Film Festivali’ne katıldı.

Kütahya Valiliği himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleriyle gerçekleştirilen festival gecesinde ödüllerin verilmesi, kapanış konuşmaları ve Göksel konseri yapıldı. Öğrencilerimiz yoğun geçen bir akademik yıl sonrası gönüllerince eğlenmelerinin yanı sıra Kütahya’nın ve Aizanoi Antik Kenti'nin tanıtımı için yapılan bu etkinlikte sanat, kültür, tarih ve turizmi bir arada hissederek antik kenti ve Kütahya’yı daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından yapılan açıklamada, Festival gecemize katılmamızda yardımlarını esirgemeyen Tavşanlı Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz'a, Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler'e ve Tunçbilek Belediye Başkanımız Mustafa Düzgün'e teşekkür ederiz, denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Haziran 2022, Cuma / 721 defa okundu.