TUBİF’te Gastronomiye Holistik Yaklaşım ve Markalaşma Söyleşisi
DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Sohbetleri Dizisi kapsamında Gastronomiye Holistik Yaklaşım ve Markalaşma adlı çevrim içi söyleşi gerçekleştirildi.
DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Holistik Yaklaşım ve Markalaşma adlı söyleşi düzenlendi.
Çevrim içi ortamda ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer yönetiminde gerçekleştirilen söyleşiye konuk olan Şef Vedat Demir, gastronominin öne çıkması ve markalaşmasında hangi hususların önemli olduğu, yerel gastronomik değerlerin kimlik kazanmasındaki süreçler ve bu süreçteki denetim ve standartlaşmanın önemi hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Söyleşi, Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer tarafından Vedat Demir'e teşekkür edildi.