DPÜ Tavşanlı MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Yoğun ilginin olduğu tören saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasının ardından MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, açılış konuşmasında öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederek eğitim öğretimin bir bütün olduğunu ve tüm kurum/kuruluşlar tarafından desteklenmesini gerektiğini vurguladı ve bu konuda Tavşanlı’da bütün kurumlarımızdan büyük destek aldıklarını ifade etti. Konuşmasında öğrencilere gelecek yaşamlarında bulundukları konumlarda problem üreten değil çözüm üreten-çözüm odaklı bireyler olmalarını tavsiye eden Prof. Dr. Çelik, yoğun ve sorunsuz bir öğretim yılı geçirmeleri dolayısıyla da tüm öğrencilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler ise yaptığı konuşmasında Tavşanlı’yı tercih ettikleri için tüm öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti ve öğrencileri tebrik ederek gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Programda MYO birincisi Fatih Nergiz, ikincisi Merve Boğa ve üçüncülüğü paylaşan Furkan Yavuz ve Eren Köse ile beraber Bölüm Birincileri Mert Can Topçu, Çağrı Altun, Serkan Okumuş, Ali Rıza Atasoy, Sevde Dal ve Emel Toker'e mezuniyet belgelerinin Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Oğuz Kaan Erol, MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Nur Hoşgör ve Öğr. Gör. Deniz Kaptan ile bölüm başkanlarımız Doç. Dr. Mehmet Akif Kunt ve Dr. Öğr. Üyesi  Abdullah Tığcu tarafından verildi.

Okul 1. si Fatih Nergiz konuşmasında ailesine ve okuluna teşekkürlerini belirtti. Okul yönetimine, bölüm hocalarına da teşekkür eden Nergiz, ailesinin desteğini vurguladı. Okul öğrenci temsilcisi Meryem Doğan da dolu dolu bir öğretim dönemi geçirdiklerini ve aldıkları eğitim ve faaliyetler dolayısıyla okulumuza teşekkürlerini belirtti.

Etkinliğimizde şiir okuyan Halil Oral, müzik dinletisi sunan Ahmet Günay ile taş işleme ustası Kamil Çelikkaya'ya teşekkür belgelerini Bölüm Başkanlarımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çelik, Dr. Öğr. Üyesi Öner Gümüş ve Okul Sekreterimiz Ali Ayaz verdiler. Kep atma ve mezuniyet pilav ikramının ardından mezuniyet töreni sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Haziran 2022, Pazartesi / 1134 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler