DPÜ Eğitim Fakültesi Öğrencilerimizden Köy Okulunda Çocuk Şenliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesindeki Döğer Yunus Emre İlkokuluna kitap bağışı yaparak çocuklarla şenlik tadında bir gün geçirdi.

DPÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri Döğer Yunus Emre İlkokulu’nun eksiklerini tamamladı.

DPÜ Sınıf Öğretmenliği bölümünde öğrenim gören ve Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesindeki Döğer Yunus Emre İlkokulu’nun kütüphanesindeki eksikleri tamamlama amacıyla yola çıkan gönüllü öğrencilerimiz, okula çeşitli zekâ oyunları ve kitaplar bağışlayıp okul kütüphanesi duvarlarına da rengarenk çizimler yaparak okul kütüphanesini minikler için ilgi odağı hâline getirdi. İlkokullu çocuklarla da vakit geçiren öğrencilerimiz palyaço, prenses ve çeşitli hayvan kostümlerini giyerek yarışmalar, yüz boyama, el baskısı, müzik eşliğinde dans ve balon patlatma gibi etkinlikler düzenledi.

Etkinlikle ilgili düşüncelerini ifade eden Okul Müdürü Kemal Uyanık, “Hem öğrencilerimiz hem de bizler için çok anlamı ve unutulmaz bir gün yaşandı. Bu güzel günde emeği geçen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine gönülden teşekkür ediyor ileride çok başarılı birer öğretmen olmalarını arzu ediyorum” dedi.

Etkinliği düzenleyen topluluğa öncülük eden Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencimiz Ali Arslan ise gönüllü arkadaşlarıya gerçekleştirdikleri etkinliğin her anında çok eğlendiklerini ve öğrencilerle bir arada olmanın kendilerini çok mutlu hissettirdiğini kaydederek bu gibi etkinliklerin devamının geleceğini belirtti. 

Etkinlik, şenliğe katılan herkesin avuç izlerinin bez afişe basılıp duvara asılmasıyla ölümsüzleştirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mayıs 2022, Salı / 913 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler