DPÜ STF’de Kütahya Tasarım Teknokent Tanıtımı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesinde (DPÜ STF) Kütahya Tasarım Teknokent’in tanıtımı gerçekleştirildi.

DPÜ Simav Teknoloji Fakültesinde Kütahya Tasarım Teknokent'in tanıtımı gerçekleştirildi.

STF Beyaz Salon'da gerçekleşen tanıtıma Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Hasan Göçmez, Kütahya Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Özyaşar, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu'nun katılımıyla akademik personelimiz ve öğrencilerimize Kütahya Tasarım Teknokent'in tanıtımı gerçekleştirildi.

Rektörümüz ile aynı zamanda dekanımız olan rektör yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas'ın açılış konuşmalarının ardından Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz akademik personel ve öğrencilerimize Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi hakkında bilgiler verdi. 

Öte yandan tanıtım toplantısı öncesinde fakültemizde Kazcıoğlu Otomotiv tarafından desteklenen projeler incelendi. Bu kapsamda öğrencilerimiz ve akademik personelimiz tasarından tasarlanan Üniversite-Sanayi iş birliğinin örneklerinden olan Şeref Kazcıoğlu Güneş Paneli Veri Ölçüm İstasyonu öğrencilerimiz tarafından tanıtıldı. Ardından üniversite heyetimiz ve davetliler Nurhan Kazcoğlu Uygulama Atölyesi'ni inceledi. 

DPÜ STF'den sunumla ilgili yapılan yazılı açıklamada "Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz'e güzel sunumları için teşekkür eder, ziyaretleri ile bizleri onurlandıran değerli hocalarımız ve iş adamlarımıza şükranlarımızı sunarız" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mayıs 2022, Pazartesi / 1147 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler