DPÜ Tavşanlı MYO’da Hayaller ve Umuda Uzanan Eller Etkinliği

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda 2011 mezunlarımızdan Yasemin Gökçen Çavdar’ın konuşmacı olduğu Hayaller ve Umuda Uzanan Eller isimli etkinlik gerçekleştirdi.

DPÜ Tavşanlı MYO'da Hayaller ve Umuda Uzanan Eller isimli etkinlik düzenlendi.

Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleşen, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2011 yılı mezunlarından Yasemin Gökçen Çavdar'ın konuşmacı olduğu etkinliğe çok sayıda öğrencimizin yanı sıra akademik ve idari personellerimiz de katıldı.

Yasemin Gökçen Çavdar, konuşmasınd Tavşanlı MYO'dan mezun olduktan sonra iki fakülte daha bitirdiğini ve Tavşanlı Belediyesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkilerdeki göreviyle birlikte Tavşanlı'da gerçekleştirdiği bir iyilik hareketinin başlangıcı olarak kurduğunu söylediği Kütahya Koruyucu Aile Derneğini öğrencilerimize tanıttı. Mezuniyetinden sonra hem iş hayatında çizdiği kariyer çizgisi hem de özel hayatında yaşadığı değişiklikleri ve dernek başkanlığı ile ilgili yaşadıklarını aktaran Çavdar, öğrencilerimize hayallerinden ve umutlarından asla vazgeçmeyerek hedefe giden yolda çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Etkinliğin sonunda Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, Çavdar'a meslek yüksekokulumuza yaptığı katkıları dolayısıyla üniversitemizin altın anahtarını ve teşekkür belgesini verdi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mayıs 2022, Pazartesi / 522 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler