DPÜ’de Kemiklerimiz Kırılsa da Umutlarımız Sağlam Etkinliği

DPÜ’de Engelli Öğrenci Birimi, KSBMYO iş birliği ile 6-13 Mayıs Cam Kemik Hastaları Farkındalık Haftası kapsamında Burak Sakçı’nın konuşmacı olarak katıldığı Kemiklerimiz Kırılsa da Umutlarımız Sağlam isimli etkinlik gerçekleştirildi.

DPÜ'de Kemiklerimiz Kırılsa da Umutlarımız Sağlam isimli etkinlik düzenlendi.

KSBMYO Amfi-3'te gerçekleşen etkinliğe Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fatma Uz, KSBMYO Müdürümüz Doç. Dr. Hakan Kara, Engelli Öğrenci Birimimizin Koordinatörü Yakup Ünallı, akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Cam kemik hastası olan Burak Sakçı'nın konuşmacı olduğu etkinlikte yaşadığı rahatsızlıktan söz ederek yaşamından örnekler verdi ve farkındalık oluşturmak için yaptığı çalışmaları anlattı.

Etkinlik sonunda Sakçı kaleme aldığı, Umutlar Kırılmaz isimli kitabını katılımcılara hediye etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2022, Pazartesi / 793 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, @malatya,