Domaniç Hayme Ana MYO’dan Sosyal Sorumluluk Projesi

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz engelsiz yaşam için farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.

Domaniç Hayme Ana MYO öğrencileri, engelsiz yaşam için farkındalık etkinliği düzenlendi.

Sosyal Güvenlik programımızın ders programında yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyesi Doç. Dr. Filiz Yüksel danışmanlığında yürütülen etkinlikte öğrencilerimizden Rojbin Yılmaz, Nisanur Kurt, Tuğba Bulut, Kevser Ergin, Fatmanur Yudar’dan oluşan Engel Tanımayanlar adlı proje grubu Özel Tavşanlı Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

“Engel Olma Farkında Ol” sloganı ile yürütülen proje kapsamında öğrencilerimiz yaptıkları ziyarette kurumun müdürü Abdullah Sarıbaş ve öğretmenler tarafından karşılandılar. Özel eğitime gereksinim duyan öğrenciler ile sohbet edip, oyunlar oynayan ve boyama etkinliği düzenleyen öğrencilerimiz, kurumun öğrencileriyle eğlenceli anlar yaşadılar.

Etkinliğin sonunda Özel Tavşanlı Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve öğrencileri, öğrencilerimize ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuza teşekkürlerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Mayıs 2022, Cuma / 983 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler