DPÜ Öğrenci Senatosu Yeni Öğrencilerle Daha da Büyüyecek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı liderliğinde oluşturulan Öğrenci Senatosu, engelli ve yabancı uyruklu öğrencilerin de senatoya üyeliği için çalışmalara başladığını duyurdu.

DPÜ Öğrenci Konsey Başkanlığı liderliğinde oluşturulan Öğrenci Senatosu, olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Çevrim içi olarak düzenlenen etkinliğe Konsey Başkanı Gülsen Özdemir ile fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının temsilcilerinin katıldı. Öğrencilerin yönetime katılmasını sağlayarak sorunları ve çözüm önerilerini doğrudan yetkililere taşıyan Öğrenci Senatosu, iki haftada bir düzenlenen olağan toplantısında Zafer Bilim ve Kültür Şenliği, Gençlik Haftası çalışmaları, öğrenci topluluklarının etkinlikleri ve fakülteler ile meslek yüksekokullarından gelen istek, şikâyet ve öneriler konuşuldu.

Öğrenci Konseyimizden yapılan açıklamada gelecek toplantılarda engelli öğrencilerimiz ile uluslararası öğrencilerimizin de Öğrenci Senatosu'nda temsil edilmesi konusunun da tartışıldığı ve bu yönde çalışmalara başlandığı bilgisi verildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Mayıs 2022, Cuma / 740 defa okundu.