DPÜ’de Fen Edebiyat Fakültesi Şenliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı 16 topluluk FEF İçin Bir Araya Geliyoruz sloganıyla Fen Edebiyat Fakültesi C Blok önünde bir mini şenlik gerçekleştirdi.

DPÜ Sosyoloji Topluluğu ve Fotoğrafçılık ve Sinema Topluluğu öncülünce FEF İçin Bir Araya Geliyoruz sloganıyla mini şenlik düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi C Blok önünde gerçekleşen mini şenliğine başta etkinliğin paydaşı olan Sosyoloji, Fotoğrafçılık ve Sinema, Azerbaycan Kültür, Dans, Görev Bende, Çağdaş Gençlik, Medya ve İletişim, Asya Pasifik, Rock Kültür, Bilim Kurgu ve Fantezi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Proje, Eğitim ve Kültür topluluklarımızdan olmak üzere çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Şenlikte halat çekme, voleybol turnavası, langırt turnavası, çeşitli oyunlar, topluluk tanıtımları, Dans Topluluğumuzun dans gösterisi, Sosyoloji Topluluğumuzun bünyesindeki Mümkünse Görüşmeyelim Band ile Rock Kültür Topluluğu bünyesindeki Rivayet ve KoliBand gruplarının müzik performansları yapıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Nisan 2022, Çarşamba / 1691 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler