DPÜ KTBMYO’da Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma Eğitimi

DPÜ Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda (KTBMYO) Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine yönelik Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma konulu eğitim gerçekleştirildi.

DPÜ KTBMYO'da Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma konulu eğitim düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma ekip amiri Mesut Bozkurt'un eğitimci olarak katıldığı etkinlikte, su altı ve su üstü arama-kurtarma araç ve malzemeleri ile meslek yüksekokulumuzun öğrencilerine uzmanlık alanları konusunda eğitim verildi.

Eğitimin sonunda KTBMYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Ali Telli, Mesut Bozkurt'a KTBMYO adına teşekkür belgesi sundu. Bozkurt da okulumuzdan ayrılmadan önce Öğr. Gör. Ali Telli, Öğr. Gör. Bülent Buldu ve Öğr. Gör. Emre Safa Tengilimoğlu eşliğinde KTBMYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem'i makamında ziyaret ederek kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2022, Pazartesi / 813 defa okundu.