Gürok Grubu Yöneticilerinden DPÜ’ye Ziyaret

Gürok Turizm ve Madencilik Grubu İnsan Kaynakları yöneticileri Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş. yöneticilerini ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Gürok Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Abdurrahman Baş, Gürok Akademi Direktörü İrem Selin Şarman, Turizm Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Gülin Arkun, LAV İnsan Kaynakları Müdürü Mahir Kandemir, GCA İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Tufan'ın yer aldığı ziyarette Rektörümüze Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil eşlik etti.

Üniversite-Sanayi iş birliği Kapsamında Gürok Grubu Şirketleri ile Üniversitemiz arasındaki iş birliklerini artırmaya yönelik bir dizi çalışma ve proje teklifi ile gelen Gürok Grubu temsilcilerinden Abdurrahman Baş, hali hazırda devam eden Mentorluk Projesine destek verdiklerini, Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'na katılım sağladıklarını ve 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek Kariyer Fuarı'na katılım sağlayacaklarını ifade etti. Kısa vadeli istihdam ve kariyer odaklı çalışmaların içinde yer aldıklarını kaydeden Baş, bununla birlikte uzun vadede gerçekleştirmeyi planladıkları stratejik iş birlikleri hakkında Üniversite heyetimizle görüş alışverişinde bulundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2022, Cuma / 882 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler