Öğrencimiz Sıla Nur Gençer Universiade’da Yarışacak

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı 1. Sınıf öğrencimiz Sıla Nur Gençer, Çin’in Chengdu kentinde yapılacak olan Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda (Universiade) tekvando dalında Üniversitemizi temsil edecek.

Öğrencimiz Sıla Nur Gençer, Universiade 2022'ye katılmaya hak kazandı.

Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzdan yapılan yazılı açıklamada, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı 1. Sınıf öğrencimiz Sıla Nur Gençer'in 18 Nisan'da Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Dünya Üniversiteler Tekvando Yaz Oyunları Millî Takım Seçmeleri'ne Üniversitemizi temsilen katıldığı bilgisi verildi.

HİSARCIK MYO'DAN TEBRİK MESAJI

Meslek yüksekokulumuzun açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Öğrencimiz seçmelerde birinci olarak 26 Haziran - 7 Temmuz 2022 tarihleri arasında Çin'in Chengdu kentinde yapılacak olan Dünya Üniversite Yaz Oyunları'na (Universiade 2022) Üniversitemiz adına katılmaya hak kazandı.

Meslek yüksekokulumuz yönetimi adına öğrencimizi başarısından dolayı kutluyor, Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda kendisine başarılar diliyoruz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2022, Pazartesi / 709 defa okundu.