DPÜ’de Siber Vatan Eğitimleri Başladı

Zafer Kalkınma Ajansı ve Üniversitemizin ortaklığıyla düzenlenen Siber Vatan projesi eğitimleri Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz’un katıldığı törenle başladı.

DPÜ ve Zafer Kalkınma Ajansı ortaklığıyla düzenlenen Siber Vatan projesinin eğitimleri başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz'un katıldığı törenle başlayan ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığımız ile Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğümüzün (DPÜ KAMER) yürütücülüğünde gerçekleştirilecek eğitimlerde ülkemiz adına stratejik önemde bulunan siber güvenlik alanında istihdam sağlanarak gereksinim duyulan personellerin yetiştirilmesi amaçlanıyor.

İki aşamalı sınavın ardından eğitime katılmaya hak kazanan öğrencilerimize siber güvenlik konusunda özel bir programla verilecek eğitimler, yazılım ve siber güvenlik alanında kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Nisan 2022, Perşembe / 629 defa okundu.