Prof. Dr. Uysal Koltuğunu Çocuklara Verdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Hediye Güral Anaokulu öğrencilerine devretti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ı, 4-6 yaş grubu anaokulu öğrencileri ziyaret etti.

Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ve Hediye Güral Anaokulu Müdürü Tamer Sancak ile Öğretmen Özlem Ağras'ın öğrencilere eşlik ettiği ziyaret sırasında Uysal, koltuğunu öğrencilerine bıraktı. Rektörlük koltuğuna oturan öğrenciler ilk olarak sınıf arkadaşlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Rektör Uysal öğrencilerin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlara değer vermek ve onları en iyi şekilde eğitmek ülkemiz için son derece önemlidir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal, Hediye Güral Anaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2022, Cuma / 1371 defa okundu.