Kütahya Vali Yardımcısı Dr. Ertekin’den Kütüphanemize Ziyaret

Kütahya Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin Kütüphane haftasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesini ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi, Kütahya Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin'i Kütüphane haftasında ağırladı.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Murat Zengin’in karşıladığı Ertekin, üniversitenin çok güzel bir kütüphaneye sahip olduğunu belirtip kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından kütüphane personeli ve öğrencilerle bir araya gelen Ertekin yapılan sohbette kütüphanenin kendi hayatındaki öneminden bahsedip kütüphaneyi çok beğendiğini ve etkilendiğini vurgulayarak daha sık ziyaret edeceğini söyledi. Ziyaretin sonunda daire başkanı ve personeline teşekkür ederek iş hayatlarında başarılar diledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Nisan 2022, Cuma / 1416 defa okundu.