Fatih Yiğit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlük makam şoförü Fatih Yiğit DPÜ Vakıf Cami’nde Kütahya protokol üyeleri ve çok sayıda personelimizin katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Üniversitemizin Rektörlük makam şoförü Fatih Yiğit son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği trafik kazası sonucu 6 Nisan Çarşamba günü hayatını kaybeden Fatih Yiğit'in naaşı cenaze namazı kılınmak üzere DPÜ Vakıf Cami bahçesine getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı öncesinde Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş personelimiz için dua etti ve helallik istedi.

Verilen helalliğin ardından kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal şunları söyledi:

Fatih Bey'i iki yıldır tanıyorum. Kendisini mertliği ile görevine dikkati ile çalışma azmi ve samimiyetiyle tanıdığım en iyi insanlardan birisiydi. Ramazan günü iftara yakın, oruçlu iken görevi başında şehit oldu. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Cenaze namazının ardından Yiğit'in naaşı defnedilmek üzere Evliya Çelebi Mezarlığı'na götürüldü.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak personelimiz Fatih Yiğit'e Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere çalışma arkadaşlarına ve tüm Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ailesine başsağlığı dileriz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Nisan 2022, Perşembe / 3178 defa okundu.