DPÜSEM’den Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama Eğitimi

Zafer Kalkınma Ajansının destekleriyle Keramika çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan ve DPÜSEM tarafından düzenlenen Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama Eğitimleri tamamlandı.

DPÜSEM tarafından düzenlenen Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama Eğitimleri tamamlandı.

Keramika Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sertifika törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce ve Yönetim Kurulu üyeleri, DPÜSEM Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Bülent Gül ile Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. İlker Vural, Eğitimen Öğr. Gör. Murat Öztürk ve Keramika personelleri katılım sağladı.

Zafer Kalkınma Ajansının 2021 Yılı Teknik Destekleri kapsamında finanse edilen ve DPÜSEM eş güdümünde Kera Academy'nin katkılarıyla gerçekleştirilen Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama eğitimleri, farklı sektörlerde dijital dönüşüm etkileri, dijital müşterinin beklentileri, Türkiye ve dünyadan farklı sektörlerde etkili dijital dönüşüm örneklerinin incelendiği eğitimler 48 saatlik sürecin sonunda tamamlandı.

25 katılımcının yer aldığı eğitimlerin ardından hazırlanan sertifikaların teslim edildiği törende konulan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, düzenlenen eğitimlerin Kütahya ve Türk sanayisine önemli bir katkı sunduğunu kaydederek eğitimlerin gerçekleştirilmesine katkı sunan Zafer Kalkınma Ajansına ve Genel Sekreter Veli Oğuz'a, Keramika'ya ve Genel Müdür Emin Yüce'ye, DPÜ Sürekli Eğitim Merkezine ve Merkezimizin yöneticilerine teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Nisan 2022, Çarşamba / 1085 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler