DPÜ’de Fırçalarla Kütahya Sergisi Açıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlük binasında Güzel Sanatlar Fakültemizin öğrencilerinin eserlerinden oluşan Fırçalarla Kütahya sergisi, Kütahya Valisi Ali Çelik ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ın katıldığı törenle açıldı.

DPÜ'de Fırçalarla Kütahya sergisi açıldı.

Rektörlük binamızda açılan ve Güzel Sanatlar Fakültemizin (DPÜ GSF) öğrencilerinin eserlerinden sergi için düzenlenen törene Kütahya Valisi Ali Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Hasan Göçmez, Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, Genel Sekreter Vekilimiz Yusuf Çetin, akademik ve idari personellerimiz ile eserleri sergilenen Resim bölümü öğrencilerimiz katıldı.

DPÜ GSF bünyesinde hayata geçen 'Kurumsal Kimliğin Çini, Üç Boyutlu Seramik Ürünler ve Grafik Tasarım Açısından Özgün Yaklaşımlarla Yeniden Tasarlanması: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Örneği' adlı BAP Projesi kapsamında açılan sergide Resim bölümümüzün öğrencilerinin Kütahya’yı konu ettikleri 40 eser yer aldı.

Serginin açılışında konuşan Prof. Dr. Levent Mercin sergiyi içeren projeyle ilgili dersleri yürüten Dr. Öğr. Üyesi Gülsevim Can Gürbüz, Dr. Öğr. Üyesi Serpil Akdağlı, Doç. Dr. Pınar Yazkaç, Öğr. Gör. Özkan Baysal, Resim Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Selda Mant Menay’a ve Kütahya’nın çeşitli mekanlarını resimleyen öğrencilerimize teşekkür etti. Törenin ardından sergiye katılan öğrencilerimize belgeleri sunuldu.

Sergiyi gezen Vali Çelik ve Rektörümüz Prof. Dr. Uysal, sergilenen resimlerle ilgili Dekanımız Prof. Dr. Mercin ile öğrencilerimizden bilgi aldılar. Resimleri inceledikten sonra öğrencilerle sohbet eden Çelik ve Prof. Dr. Uysal, öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutladılar.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Nisan 2022, Cumartesi / 1143 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler