DPÜ TEKNOFEST Takım Kaptanları Yemekte Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi TEKNOFEST takımlarının kaptanları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez öncülüğünde düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

DPÜ TEKNOFEST takım kaptanları yemek programında buluştu.

Bedesten'de düzenlenen yemeğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Gürer, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi TEKNOFEST Takımlarının kaptanları katıldı.

TEKNOFEST paydaşı olan üniversitemiz, bu dönem itibari ile takım sayısını 33'e çıkartarak daha fazla alanda katılma olanağı yakaladı. Daha önce roket, insansız hava aracı, jet motor, yapay zeka, model uydu, elektirikli otomobil çalışmaları gerçekleştirip dereceler alan DPÜ takımları, bu yıl turizm, enerji, tarım, biyoloji ve inovasyon, uçan araba, sağlık, siber güvenlik alanında da çalışma gerçekleştirerek yarışma tarihini beklemeye başladılar. Düzenlenen yemekle takımlarımız çalışmalarını ve hazırlıklarında geldikleri aşamayı Prof. Dr. Hasan Göçmez ve İbrahim Gürer'e aktarma olanağı buldu. Prof. Dr. Göçmez, takımlarımıza desteklerini belirtip, özellikle üniversitenin paydaş olduğu bu dönemde güzel sonuçlar beklediğini aktardı. Takımların çalışmalarına Daire Başkanlığı olarak sahip çıktıklarını ifade eden Gürer ise takımlarımızdan yeni dönemde güzel sonuçlar beklediğini kaydetti.

2022 yılında 30 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek TEKNOFEST'e Üniversitemiz, SRG Teknoloji, ÜLGEN Roket, Biochemiunitas, Kızıl Kuasar Vecitek, DPÜ Skytech, Artun İHA, Biochemturbo, BioLoM Biyoloji, BioLoM Siber Güvenlik, BioSpacEx, Mergen, D-PUSAT, Uraz Model Uydu, Kızıl Kuasar AQUILA, Şahin Roket, Kuasar & Karanda, Kızıl Kuasar Vecitek, Kızıl Kuasar Orion, Kızıl Kuasar Aspanda, Karanda, DUSCART Elektromobil, DUSCART Otonom, AİZANOİ, AGVET, DPÜ Sancaktar, Biochemturbo, ChronicleDev's, YAZTEM ArchDevelopers, YAZTEM Durovt, YAZTEM VisionAI, root@yaztem, YAZTEM Pardus takımları ile katılım sağlayacak.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Nisan 2022, Cuma / 1682 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler