DPÜ Eğitim Fakültesinden Fidan Dikim Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı DPÜ Genç Yeşilay Topluluğu, Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında Eğitim Fakültemizin bahçesine fidan dikti.

DPÜ Genç Yeşilay Topluluğu tarafından Eğitim Fakültesi bahçesine fidan dikildi.

Fidan dikme etkinliğine Eğitim Fakültemizin Dekanı ve Genç Yeşilay Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. İrfan Terzi, topluluk üyesi öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimiz, fakülte öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Etkinlik öncesinde katılımcılara hitap eden Prof. Dr. İrfan Terzi, şunları söyledi:

Ülkemizde orman alan miktarı, genel alan toplamının %30'una denk geliyor. Bu alanı ne kadar çoğaltırsak o kadar iyi olacaktır. Bildiğiniz gibi ağaçlar bizim akciğerlerimizdir. Biz de mümkün olduğu kadar fakültemizi ve diğer kısımları ağaçlandırarak buna katkıda bulunmalıyız. Ormanların ve ağaçların etkisini saymakla bitiremeyiz. Biz de inşallah bugün fakültemize ağaç dikerek katkıda bulunmuş olacağız. Ben hepinize teşekkür ediyorum.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Terzi, öğrencilerimiz ve davetlilerle birlikte fakülte bahçesinde hazırlanan fidanları toprakla buluşturuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mart 2022, Perşembe / 932 defa okundu.