Rektörümüzden İnköy Ortaokuluna Kitap Bağışı

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, kendisine mektup yazarak okulu için kitap isteğinde bulunan İnköy Ortaokulu öğrencisi İbrahim Barbaros Şengül’ün talebine kayıtsız kalmadı.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, İnköy Ortaokuluna kitap bağışında bulundu.

İnköy Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi İbrahim Barbaros Şengül, Rektör Uysal'a mektup yazarak, okullarının kütüphanesi için kitap talep etti. Rektör Uysal, bu talebe sessiz kalmayarak, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Murat Zengin'e beraber okulu ziyaret etti ve başta kendi kitapları olmak üzere 100'den fazla kitabı İnköy Ortaokulu Kütüphanesi'ne bağışladı.

Ziyarette Okul Müdürü Yıldırım Gürakan'dan okul hakkında bilgiler alan Rektörümüz, daha sonra kendine mektup yazan öğrenci İbrahim Barbaros Şengül ile bir süre sohbet etti. Öğrencilere kitap okumanın önemi hakkında nasihatlerde bulunan Prof. Dr. Uysal, yazarı olduğu çocuk kitaplarını da imzalayarak, öğrenci İbrahim Barbaros Şengül'e hediye etti. 

Ziyaretin sonunda Uysal ve Zengin, Müdür Yıldırım Gürakan ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Gürakan ise öğrencilerinin birçok kuruma benzer mektuplar yazdığını belirterek kendilerine ilk cevabı veren ve okullarını ziyaret eden Rektörümüze, Daire Başkanımıza ve üniversitemizin personellerine teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mart 2022, Salı / 1246 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler